Despre noi

WASH HOUSE

SERVICII DE CURATARE PROFESIONALE IN TIMISOARA

Tipurile de textilele spalate si curatate la Wash House sunt foarte diverse: de la haine de copii, piese de costum, pana la haine pentru evenimente. In plus, Wash House propune un serviciu nou: spalarea individuala. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garantia ca hainele lor vor fi spalate individual, intr-un ciclu de curatare separat.

Servicii

PRELUARE / LIVRARE

Pentru ca traim in secolul vitezei si toata lumea este in criza de timp, am gasit solutia ideala pentru clientii care doresc sa beneficieze de serviciile oferite la spalatoria de haine Wash House:

Oferim serviciu de preluare/livrare a hainelor la adresa clientului!

Sistem de spalare/curatare haine

Spalarea hainelor se realizeaza prin intermediul sistemului Lagoon de la Electrolux Suedia. In calitate de lider european in domeniu, sistemul asigura cel mai inalt nivel de performanta si calitate in spalarea cu programe si detergenti de calitate. Rezultatul se traduce prin haine spalate cu elemente naturale, mai sanatoase, mai putin alergene, cu miresme atragatoare.

Spalatorie de haine profesionala

Adoram calitatea, iar din acest motiv utilizam solutii de spalare profesionale. Masinile profesionale de spalat haine sunt de generatie noua, iar acest lucru reduce consumul de energie electrica, deci suntem si prietenosi cu mediul.

Wash House - Alegerea perfecta pentru hainele dumneavoastra
SAU NE PUTETI SUNA LA

0721.236.102

Scroll to Top